vervolg
Blijf op de hoogte en volg jos & nene
20 Juni 2007 | Filipijnen, Davao
Vanochtend lekker uitgeslapen, ondanks de 2 wekdiensten : de haan van de buren en Cebu-airlines. De laatste scheert zo'n beetje 100 meter boven het huis langs, prochtig gezicht !! Na het ontbijt Tara ( Nene's nicht ) opgezocht en samen naar de video-man geweest. Deze gaat een reportage van de trouwdag maken. Volgens goed Filippijns gebruik was ie er niet. We moeten dus later trug. Daarna voor nene een laptop wezen kopen. Tochiba, niet het topmodel maar er zit alles op wat zer nodig heeft. Morgen internet aanvragen, misschien kunnen we dan al in het weekend online ! Ook de laaste hand gelegd aan de "weggevertjes" voor op de trouwdag. Alle dames krijgen iets mee. Nene heeft het allemaal zelf in elkaar gezet met haar lijmtang. Ziet er erg leuk uit. Wel een hoop werk, 1oo vanb die dingen maken. Ik mocht de kaartjes maken en eraan hangen :-) Nou, tus al laat, meer volgt.
Doei !!
Doei !!
22 Juni 2007 - 12:46
Monique:
lieve Jos en Teresita,
Ik mis je. Ik houd van je.
Ik ben nu bij Thera.
Kusjes van Monique -
24 Juni 2007 - 20:03
M&M:
Hoi Jos en Nene, leuk om op deze manier te horen dat Jos toch nog profijt heeft van zijn misdienaarschap!! We zijn weer terug uit Frankrijk en ons gewone leventje begint weer. Beetje slim was dat wel met je homocontract, anders wordt het toch een lang en moeizaam verhaal. Als het bij jullie net zo bloedverzengend heet is als wij het in Bangkok hebben gehad, komt je airco goed van pas! Is het bij jullie dan ook zo vochtig dat je gewoon altijd nat bent?
Veel plezier verder met de voorbereidingen en groetjes aan Nene.